Inloggen
Een huisje huren?

De voordelen van verhuren via Privehuisjes.nl

Een volle agenda in zowel het hoog- als naseizoen willen we als eigenaar van een vakantiewoning allemaal. En hoe eerder, hoe beter, nietwaar? Maar hoe kom je aan huurders zonder gebruik te moeten maken van grotere boekingssites waar je commissies moet betalen? Privehuisjes.nl is het antwoord! In deze blog vertellen we je graag meer over de voordelen van verhuren via ons platform.

Je maakt in drie stappen je eigen advertentie

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Twee woorden die voor Privehuisjes.nl enorm belangrijk zijn. Zowel voor de huurder als verhuurder. Zo hebben we voor jou als verhuurder ervoor gezorgd dat je in slechts drie stappen een eigen advertentie op de website kunt plaatsen. Benieuwd wat deze stappen zijn? Deze lees je in de blog: ‘’In 3 stappen je vakantiewoning verhuren.’’

Je behoudt zelf de volledige controle

Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken. En hoe fijn is het om dat helemaal zelf in de hand te hebben? Privehuisjes.nl biedt jou een eigen omgeving waar jij alle touwtjes in handen hebt. Van het aantrekkelijk maken van je advertentie en het direct contact met (potentiële) huurders tot het zelf bijhouden van de agenda en het zelf afhandelen van boekingen. Dit alles zónder tussenkomst van wie dan ook.

Je betaalt een jaarlijks terugkerend bedrag

Privehuisjes.nl werkt met een jaarlijks bedrag van €89,50 inclusief btw of een tweejaarlijks bedrag van €169,50 inclusief btw. En dat is het. Verwacht bij ons geen commissies of andere verborgen betalingen, maar een maximaal rendement. Wel zo eerlijk.

Je bent altijd in beeld

Doordat de plaatsnaam de belangrijkste zoekcriteria is, blijft jouw vakantiehuis altijd in beeld bij de (potentiële) huurder. Ongeacht de datum die hij of zij in gedachte heeft. Er is hiervoor gekozen, omdat bij het oriënteren van een vakantiewoning vaak de datum van huren nog niet vast staat. Op deze manier blijft je vakantiewoning altijd zichtbaar en kan de huurder vervolgens zelf bepalen wanneer hij/zij bij je wilt boeken. We kunnen nog tal van voordelen benoemen, maar wij zouden zeggen: ervaar het gemak van Privehuisjes.nl zelf.

Ik wil mijn vakantiehuis verhuren

Terug naar het overzicht