Inloggen
Een huisje huren?

In 3 stappen je vakantiewoning verhuren

Stap 1. Inlog- & contactgegevens

First things first, want voordat we beginnen met het opmaken van je advertentie is het wel zo handig om een eigen account te hebben waarmee je altijd toegang hebt tot Privehuisjes.nl, waar je informatie & gegevens kan aanpassen en het belangrijkst van alles: in contact komt met potentiële huurders van je vakantiewoning. Belangrijk is dus dat je bij deze stap de juiste inlog-, contact- en adresgegevens invult.

Stap 2. Maken van de advertentie

Nu is het tijd voor het échte werk: het maken van je advertentie. Zo zorg je in deze stap onder meer voor een aantrekkelijke titel, uitgebreide omschrijving en goede foto’s, maar vul je ook praktische informatie als huistype, locatie, prijs per nacht, aantal personen, aantal kamers en eigenschappen in. En tip van ons: hoe specifieker je alles invult, hoe beter!

Stap 3. Controle, betaling & plaatsing

Bij de laatste stap zie je een voorbeeldweergave van je zojuist gemaakte advertentie. Slim is om deze even goed te controleren en eventueel te laten checken door iemand anders. Vier ogen zien toch altijd meer dan twee. Staat alles goed? Dan kun je door naar de betaling. Dit gaat veilig en snel via iDeal, SOFORT Banking, Bancontact of Giropay. Nadat de betaling is goedgekeurd, verschijnt je advertentie officieel op Privehuisjes.nl en kunnen huurders bij je boeken. Gefeliciteerd!

Loop je tijdens de registratie tegen problemen aan? Weet dan dat je altijd contact met ons

kunt opnemen via info@privehuisjes.nl

Registreer je vakantiewoning

Terug naar het overzicht