Inloggen
Een huisje huren?

Veelgestelde Vragen Verhuurders

Wat is Privehuisjes.nl?

Op Privehuisjes.nl komen huurder en verhuurder, zonder tussenkomst van wie dan ook, makkelijk met elkaar in contact. Zo kan de verhuurder heel makkelijk en snel zijn/haar vakantiewoning, appartement of chalet aanmelden en kan de huurder op basis van locatie en het aantal personen op zoek naar de beste match. Deze neemt vervolgens met één klik op de knop telefonisch of per e-mail contact op met de verhuurder, er worden (vervolg)afspraken gemaakt en het genieten kan beginnen! Verhuurder blij. Huurder blij. Dat is (ver)huren met Privehuisjes.nl.

In welke landen is Privehuisjes.nl actief?

Op dit moment alleen in Nederland, maar we hopen in de toekomst de site uit te breiden naar onder andere België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk.

Hoe kom ik met jullie in contact?

Wij zijn het beste te bereiken via info@privehuisjes.nl. We reageren op werkdagen vaak dezelfde dag en anders altijd binnen 48 uur. Uiteraard kun je ook het contactformulier op de website invullen.

Vakantiewoning verhuren

Wat kan ik verwachten van Privehuisjes.nl?

Wij bieden jou én de huurders een gebruiksvriendelijke site waarbij je in een paar klikken bent waar je wilt zijn. Zo vind je bij ons geen duizenden opties, maar houden we het graag duidelijk en overzichtelijk. Daarnaast ben je voor de volle 100% verantwoordelijk voor je eigen vakantiewoning en het verhuren ervan via Privehuisjes.nl. Met je eigen login omgeving heb je alles zelf in de hand. Fijn, toch?

Hoe kan ik mijn vakantiewoning verhuren?

Dat werkt makkelijk en snel! Wij hebben er namelijk voor gezorgd dat je in slechts drie stappen een eigen advertentie op de website kunt plaatsen. Benieuwd wat deze stappen zijn? Deze lees je in de blog In 3 stappen je vakantiewoning verhuren.

Welke type vakantiewoningen kan ik op Privehuisjes.nl verhuren?

Op Privehuisjes.nl kun je diverse type huizen verhuren. Denk hierbij aan vakantiehuisjes, villa’s, appartementen, Tiny houses, strandhuisjes, woonboten, vakantieboerderijen of chalets. Naar ieder type woning is vraag. Zo ook op Privehuisjes.nl.

Kan ik meerdere vakantiewoningen verhuren?

Dat kan zeker! Op je account kun je onder ‘Mijn advertenties’ klikken op de knop ‘Plaats nog een advertentie’.

Wat zijn de kosten van verhuren via Privehuisjes.nl?

Dat ligt aan de lengte van de advertentie. Zo werken wij met een jaarlijks bedrag van €89,50 inclusief btw of een tweejaarlijks bedrag van €169,50 inclusief btw.

Hoeveel commissie moet ik aan Privehuisjes.nl betalen?

Niks, nada, noppes! Op Privehuisjes.nl haal je maximaal rendement uit de verhuur van je vakantiewoning. Er zijn dus naast de jaarlijkse kosten geen andere kosten om rekening mee te houden.

Zit ik aan bepaalde regels vast?

Naast de opgestelde algemene voorwaarden zijn er verder geen regels of eisen waar je als verhuurder aan moet voldoen. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de verhuur en bepaalt hierin altijd zelf. Dat is het voordeel van Privehuisjes.nl.

Wanneer wordt mijn vakantiewoning online gezet?

Nadat wij je advertentie hebben goedgekeurd, staat je vakantiewoning online. We streven ernaar om dit binnen 48 uur te doen.

Kan Privehuisjes.nl de afspraken rondom een boeking voor mij afhandelen?

Nee, dat is helemaal aan jezelf. Na het accepteren van de boeking neem je zelf contact op met de huurder om verdere zaken te bespreken. Denk aan: huurperiode, sleuteloverdracht, betaling, etc. Privehuisjes.nl zit hier niet tussen.

Welke foto’s moet ik uploaden?

Tijdens het registeren vragen we je foto’s van je vakantiewoning te uploaden. Dit omdat we weten dat je (potentiële) huurder foto’s erg belangrijk vindt wanneer hij/zij naar een geschikte vakantiewoning op zoek is. We raden aan om zowel foto’s van de binnen- als de buitenkant te uploaden. Voor extra tips verwijzen je graag naar de blog Zo maak je goede foto’s van je vakantiewoning.

Account

Hoe kan ik gegevens van mijn vakantiewoning bijwerken?

Je kunt je gegevens van je vakantiewoning heel snel en eenvoudig wijzigen via je je persoonlijke account. Onder ‘Mijn advertenties’ zie je je advertenties én per advertentie de knop ‘Advertentie aanpassen’. Wanneer je daar op klikt, kun je de gegevens van je vakantiewoning aanpassen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Je kunt bij het inloggen altijd op wachtwoord vergeten klikken. Laat vervolgens je e-mailadres achter, zodat we een mail met een nieuw wachtwoord kunnen sturen. Heb je na 5 minuten nog geen mail van ons ontvangen? Check dan even je spam. Daar ook niks gevonden? Neem dan contact met ons op via info@privehuisjes.nl.

Moet ik alle reserveringen bevestigen?

Het is geen eis om alle reserveringen te bevestigen. Dit bepaal je helemaal zelf.

Promotie

Kan ik tegen betaling beter zichtbaar worden op de website?

Nee, wij hebben er bewust voor gekozen om geen betaalde banners op onze website te plaatsen en niet met rankingsmethoden te werken.