Inloggen
Een huisje huren?

Het ontstaan van Privehuisjes.nl

Bij Privehuisjes.nl laten we huurder en verhuurder makkelijk met elkaar in contact komen, zodat er optimaal van een heerlijke (vakantie)break genoten kan worden. Maar hoe is dit idee ontstaan? En hoe werkt het precies? We vertellen het je graag.

Hoe het allemaal begon

Het spookte al langer door ons hoofd: meer ondernemen in de recreatiesector. En hoewel in maart 2020 de hele sector op z’n kop stond (hallo coronacrisis) was dit voor ons hét moment om het te gaan doen. Als medewerkers op een gemoedelijk bungalowpark in het Zeeuwse Bruinisse viel er namelijk een hoop werk weg. Er waren geen aankomsten en vertrekken meer, woningen hoefden niet schoongemaakt te worden en de altijd zo gezellige aanspraak met vakantiegasten viel weg. Kortom, we hadden tijd. Tijd om goede plannen te smeden en te kijken naar waar het beter kon.

Gemak & contact op één

Zo kwamen we op het idee om huurder en verhuurder van vakantiewoningen eenvoudiger samen te brengen. Waarom? We hoorden van onze gasten vaak dat het zoeken naar een fijne vakantiewoning veel werk kost, dat websites niet altijd even makkelijk werken, dat je opties krijgt voorgeschoteld waar je net niet naar op zoek bent en dat direct contact opnemen met een verhuurder lastig is. Zonde! Want in onze ogen moet de weg naar een weekend, midweek, week of langer weg al leuk zijn en moet je daarbij niet overspoeld worden door het aanbod van grote aanbieders. Het directe contact met een verhuurder die trots is op zijn eigen, fijne en goede vakantiewoning levert namelijk een zo veel leukere (vakantie)break op.

Privehuisjes.nl in een notendop

Met dit inzicht gingen we aan de slag. Aan de slag met een platform waarbij huurder en verhuurder altijd centraal staan en waarbij eenvoud het sleutelwoord is. Privehuisjes.nl werd geboren. Op Privehuisjes.nl komen huurder en verhuurder, zonder tussenkomst van wie dan ook, makkelijk met elkaar in contact. Zo kan de verhuurder heel makkelijk en snel zijn/haar vakantiewoning, appartement of chalet aanmelden en kan de huurder op basis van locatie en het aantal personen op zoek naar de beste match. Deze neemt vervolgens met één klik op de knop telefonisch of per e-mail contact op met de verhuurder, er worden (vervolg)afspraken gemaakt en het genieten kan beginnen! Verhuurder blij. Huurder blij. Dat is (ver)huren met Privehuisjes.nl.

Huur een huisje Verhuur je vakantiewoning

Terug naar het overzicht